LAITEPILATES
Laiteharjoittelun avulla vahvistut!

Pilates laitteissa on erivahvuisia jousia, jotka toimivat vastuksena lihastyölle ja tuovat näin lisää tehoa harjoitteluun.

Laitetyöskentelyn avulla pilatesharjoittelu syventyy, ryhtilihasten työskentely tehostuu ja vastusten ansiosta tunnistat selvemmin jos kehosi on väärässä asennossa. Laitteiden jousivastukset ikäänkuin "opastavat" sinua taspainottamaan lihasten työskentelyä ja korjaamaan virheellisiä linjauksia.

Laiteharjoittelun avulla lisäät liikkuvuuttasi!

Pilates laiteliike repertuaarissa on kehoa venyttäviä liikkeitä huomattavasti lattiaharjoitteita enemmän. Vastus auttaa venyttämään lihaksia turvallisesti dynaamisen liikkeen kautta.

Studion laitepilates tunneilla jokaisella osallistujalla on käytössään sama laite (Peak Pilates Reformer / Cadillac DeLuxe ) ja kaikki osallistujat suorittavat yhtäaikaa samaa liikettä ohjaajan ohjeiden mukaisesti, jolloin osallistujan on helppo keskittyä oman kehon tuntemuksiin ja liikkeisiin, aivan kuten lattiatunneillakin. Merkittävin ero lattiatunteihin on se, että kaikki liikkeet tehdään laitteiden pehmeiden jousivastusten avulla, joka lisää harjoittelun tehokkuutta. Studion laitevarusteluun kuuluvat lisäksi Spine Correctorit, Wunda Chair ja Pea-A-Pull.

Miten pääsen aloittamaan?

Jos hallitset pilateksen perusteet ja olet harrastanut säännöllisesti pilatesta mattotunneilla studiollamme tai muualla, varaa Satulta yksi henkilökohtainen opastusaika laitetyöskentelyyn. Kerro ilmoittautuessasi harjoitustaustasi,  satu.suominen@hyvinvointiturku.fi


tai vaihtoehtoisesti tule mukaan ryhmämuotoiseen laitepilates tutustumisworkshoppiin

 

LAITEPILATES TUTUSTUMISWORKSHOP

ryhmä 1. torstaina 9.8.2018 17:00-19:00

ryhmä 2. sunnuntaina 19.8.2018 14:00-16:00

ryhmä 3. sunnuntaina 23.9.2018 17:45-19:45


Laitteiden pehmeät jouset antavat vastuksen joka saman aikaisesti sekä venyttää että vahvistaa lihaksia. Pilateslaitteet ovat loistava vaihtoehto kuntosalille ja laiteharjoittelun jälkeen olosi on voimakkaan kepeä. 

Pilateslaitteiden avulla vahvistat lihaksiasi, poistat kireyksiä ja kipuja kehostasi, opit hallitsemaan kehoasi ja luot vahvan pohjan muulle liikunnalle.

Kahden tunnin workshopissa tutustut pilates reformerin toimintaperiaatteisiin käytännön liikeharjoitteiden kautta. Joseph Pilates kehitti nämä isot välineet metodinsa tueksi, tehostamaan työskentelyä.

Ryhmämuotoinen laitestartti sopii kaikille, joilla mattopilatesharjoittelun perusperiaatteet ovat jo hallussa. Workshopin jälkeen voit halutessasi jatkaa harjoittelua ryhmätunneillamme. 

Maksimiryhmäkoko 6 henkilöä.

Ohjaajana fysioterapeutti ja laitepilatesohjaaja Satu Suominen

Hinta 40 eur / 2h

ilmoittautuminen:

satu.suominen@hyvinvointiturku.fi

Satu Suominen (050 3043804)