KURSSIT

PILATES ALKEISKURSSI

torstaisin 17:10-18:10 ajalla 14.1-18.2.2021

Myös etäosallistumismahdollisuus! (etänä edullisempi hinta)


Kaipaako keskivartalosi vahvistusta, selkäsi lisää tukea ja/tai liikkuvuutta? Onko ryhtisi pois linjalta tai kehon hyvä asento hukassa?

Haluatko opetella pilateksen perusteet rauhassa, keskittyen liikkeiden turvalliseen ja oikeaan suoritukseen?

Lämpimästi tervetuloa mukaan Pilates Studio Spiraalin pilates alkeiskurssille! Tällä kurssilla opetamme pilateksen perusteet pienryhmissä, jolloin ohjaus on jokaiselle myös yksilöllistä ja ottaa huomioon erilaisten kehojen tarpeet ja taipumukset. Ammattitaitoisten ohjaajiemme opastuksella opit turvalliset ja oikeat suoritustekniikat.


Arveluttaako sinua koronatilanne, ehkä pohdit uskaltaako kurssille ilmoittautua?

Otamme kurssille lähiopetukseen vain 9 henkilöä (normaali ryhmäkokomme on 12 hlö) ja noudatamme turvavälejä. Osallistujamäärä on rajattu, joten jos mielit mukaan lähiopetukseen, varaa paikkasi pian! 

Kurssilla on mahdollisuus myös etäosallistumiseen! Jokainen torstain alkeistunti videoidaan livenä studiolta ja jokaisen tunnin pääsee myös katsomaan jälkikäteen tallenteelta. Käytössä on alennettu hinta etäosallistujille. Etäosallistuminen ei vaadi sinulta mitään erityisiä välineitä tai ohjelmia, klikkaat vaan sähköpostiisi lähetettävää linkkiä ja pääset mukaan suoraanlähetykseen studiolta. Kuva ja ääni ovat hyvälaatuisia ja tunteja on helppo seurata myös etänä. Kurssilla emme tarvitse mitään erityisiä välineitä, pehmeä matto selän alle riittää. 


Kurssilla teemme sekä lihaksia vahvistavaa että kehoa huoltavaa ja venyttävää harjoitusta, hengityksen rytmittämänä. Harjoittelun keskiössä on keskivartalon ydintuen eli syvien lihasten vahvistaminen. Pilates parantaa ryhtiä ja vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia ja selkää. Lantion asettuessa parempaan ryhtiin myös lantionpohjan ja pakaralihasten työskentely tehostuu.

Pilates harjoittelu on rauhallista, mutta hitaampi tempo tunneilla ei tarkoita tehotonta, vaan usein juuri päinvastoin. Kun opit aktivoimaan syvät ja pinnalliset lihakset yhteistyöhön ja löydät liikkeisiin oikeat, samalla nivelystävälliset linjaukset, niin harjoittelun teho usein yllättää. Samalla pilatesharjoittelu kehittää oman kehon tuntemusta, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä.

Pilates sopii harjoittelumuotona kenelle tahansa omasta hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Alkeisryhmämme sopivat kaikille ja varsinkin pilatesta aloittaville tai vähemmän harrastaneille. Voit tulla mukaan vaikka sinulla olisi liikuntarajoitteita tai tuki-liikuntaelimistön kipuja. Kaikki liikkeet tehdään rauhallisessa tahdissa, oman kehon tuntemuksia kuunnelleen. Näillä tunneilla ei treenata hampaat irvessä, vaan nautitaan liikunnan ilosta mukavassa ilmapiirissä ja tunnelmallisessa harjoittelusalissa!


Parempia tuloksia nopeammin! Olemme lisänneet alkeiskurssiemme sisältöön myös verkko-opetusta videoiden muodossa. Nyt sinulla on mahdollisuus kerrata viikottaisen harjoitustunnin teemaa rauhassa kotona videon välityksellä ja harjoitella useamman kerran viikossa. Näin harjoittelu ja oppiminen tehostuvat. Alkeiskurssin kerroilla on jokaisella oma teema, video harjoitustunnit seuraavat näitä teemoja. Videot ovat katseltavissa netin kautta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.


Kurssin kautta pääset turvallisesti ja tehokkaasti pilatesharjoittelun alkuun. Kurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa harjoittelua pilates perus- tai keskitason viikkotunneillamme. Ryhmäkokomme on rajoitettu, varaa oma paikkasi näille suosituille kursseille pian!

 


Palautteita aiemmilta kursseiltamme:

Alkeiskurssi vastasi odotuksiani ja vielä enemmän. Perusteellinen liikkeiden neuvonta ja hengityksen opetus helpotti oppimista. Opettaja oli kannustava.Olen arjessa huomannut että tiedostan enemmän selän ja lantion oikeaa asentoa.

Innostavat opettajat. Olen saanut apua kehonhallintaan ja paljon vinkkejä ihan päivittäiseen toimintaan, sekä myös kuntosalilla harjoitteluun. Suosittelen pilatesta!

Tunnit ovat olleet kerrassaan mahtavia ja olen nauttinit kovasti hyvästä ohjauksesta, rauhoittumisesta ja oman kehon kuuntelusta!

Olen ollut tosi tyytyväinen pilates-kurssiin. Tykkään rauhallisesta fiiliksestä, siitä että on tilaa tehdä liikkeet ja tuntuu sopivasti rankalta.

Olen saanut uuden kipinän pilates-harjoitteluun. Huomaan keskivartaloni vahvistuneen ja niskajumien vähentyneen. Sain myös hyvän ja rauhallisen mielen jokaisen tunnin jälkeen. Rauhallinen tunnelma salilla on aivan ihana!

Hyvää ja havainnoillista ohjausta, sallivaa, oman tahtiin ja oman kehon mukaan. Tykkäsin!

Ihan huippukurssi!! Otettiin hyvin huomioon jokaisen "vajaavaisuudet" ja kannustettii kaikissa liikkeissä. Tykkäsin pienestä ryhmästä, silloin ohjaaja kerkii katsomaan onko kaikilla oikea asento ja liikkeet tehostuu.


Kurssin ohjaaja:

fysioterapeutti, pilates-ohjaaja Satu Suominen


Kurssin ajankohta:

torstaisin 17:10-18:10 ajalla 14.1-22.2.2021.HINTA

150 , joka sisältää:

 •  6 x 60 min harjoitustuntia pienryhmässä paikanpäällä studiolla. Tunnit myös videoidaan ja ainoastaan ohjaaja näkyy videolla, emme kuvaa asiakkaita.
 • 6 x 60 min tallenteet torstain livetunneista käyttöösi kurssin ajaksi 
 • 6 x 60 min alkeistason pilates harjoitustuntia videolla, joissa jokaisessa alussa myös lyhyt teoriaosuus, joissa kerrotaan miksi ja mitä tehdää ja missä pitäisi tuntua :) 

Pääset harjoittelemaan ja kertaamaan kurssilla opittuja asioita myös oman kotisi rauhassa. Katseluoikeus videoihin on voimassa kurssin ajan. 


tai etäosallistuminen

110 , joka sisältää: 

 • 6 x 60 min harjoitustuntia onlinessa, live-lähetys studiolta torstaisin klo 17:10. Tunnit myös videoidaan ja ainoastaan ohjaaja näkyy videolla, emme kuvaa asiakkaita. 
 • 6 x 60 min tallenteet torstain livetunneista käyttöösi kurssin ajaksi 
 • 6 x 60 min alkeistason pilates harjoitustuntia videolla, joissa jokaisessa alussa myös lyhyt teoriaosuus, joissa kerrotaan miksi ja mitä tehdää ja missä pitäisi tuntua :) 

Katseluoikeus videoihin on voimassa kurssin ajan. 


Maksuvälineinä kursseilla käyvät myös Smartum liikuntasetelit, Smartum Saldomaksu, E-passi, Eazybreak, Edenred Virikesetelit ja Virikekortti.


Tiedustelut ja ilmoittautuminen:

satu.suominen@hyvinvointiturku.fi
050 304 3804 (Satu Suominen)


Ilmoittautuessasi mainitse, haluatko tulla mukaan lähiopetukseen vai etäopetukseen.LAITEPILATES TUTUSTUMISWORKSHOP

perjantaina 29.1.2021 17:00-19:00 


Aloita pilateslaiteharjoittelu Pilates Studio Spiraalin laitestartissa. Workshopissa tutustut pilates Reformerin  ja Cadllacin toimintaperiaatteisiin käytännön liikeharjoitteiden kautta. Laitepilateksessa mennään pilateksen ytimeen. Joseph Pilates kehitti nämä isot välineet metodinsa tueksi, tehostamaan työskentelyä.

Laitteiden pehmeät jouset antavat vastuksen joka samanaikaisesti sekä venyttää että vahvistaa lihaksia. Pilateslaitteet ovat loistava vaihtoehto kuntosalille ja laiteharjoittelun jälkeen olosi on voimakkaan kepeä. 

Pilateslaitteiden avulla vahvistat lihaksiasi, poistat kireyksiä ja kipuja kehostasi, opit hallitsemaan kehoasi ja luot vahvan pohjan muulle liikunnalle.

Laitestartti on sinulle, jolla pilates mattoharjoittelun perusasiat ovat jo hallussa.Kurssin jälkeen voit halutessasi jatkaa harjoittelua laitepilates viikkotunneillamme.

Ryhmät ovat pieniä, saat paljon henkilökohtaista ohjausta ja tarkkaa opastusta liikkeiden oikeaan suoritukseen. Laiteryhmien maksimiryhmäkoko on kuusi henkilöä.

Kurssin ohjaa laitepilatesohjaaja Satu Suominen

HINTA

40, yhteensä 2h

Tiedustelut ja ilmoittautuminen:

satu.suominen@hyvinvointiturku.fi
050 304 3804 (Satu Suominen)METHOD PUTKISTO 3D LUONNOLLINEN KASVOKLINIKKA KURSSI


seuraaava kurssi järjestetään kevätkaudella 2021


Kurssi toteutuu seuraavin teematunnein:

 • Pää ryhdin kruunuksi
 • Purenta rennoksi
 • Kasvojen ilme kirkkaaksi
 • Paranna pään verenkiertoa, ehkäise päänsärkyjä
 • Pois niskakyhmystä
 • Kukoista, hehku ja loista


Method Putkisto 3 D luonnollisen kasvoklinikan tavoitteena on herkät, elävät ja moni-ilmeiset kasvot. Kurssilla opettelemme linjaamaan pään selkärangan kruunuksi sen neutraaliin keskiasentoon, helpottaen turhia niska-hartiasärkyjä. Rentoutamme purulihaksia ja aktivoimme kasvoja kohottavia ilmelihaksia. Kasvoklinikan harjoitteet ovat hermostoa rauhoittavia ja stressin vaikutuksia lieventäviä.  Kun ylävartalon ja kasvojen lihaskireydet poistuvat, pään asento paranee ja kasvojen piirteet elävöityvät.  Työskentelemme sisältä ulospäin, ilman peilejä, kehoa kuunnellen, rauhallisesti ja keskittyen.


Kasvot heijastavat kehon ja mielen yhteyden, asia, jota emme voi millään parhaillakaan ulkoisella meikillä peittää tai korjata. Kasvojen ilmeet tai "ilmeettömyys" ja lihasten jännitystilat kertovat elämänasenteestamme paljon. Tunneilla tulet tietoisemmaksi mahdollisista piintyneistä tavoista käyttää kasvojen lihaksia ja opit neutralisoimaan jännitystiloja ja "päälle jääneitä ilmeitä ja naamioita", mikä elävöittää kasvot, lisää kasvojen eloisuutta ja herkkyyttä. 


Method Putkisto 3D Kasvoklinikan ohjelma sopii kaikenikäisille naisille. Tule mukaan, jos haluat parantaa kasvojen kokonaisvaltaista lihastasapainoa ja terveyttä. Ohjelma sopii erityisesti sinulle, jos teet istumatyötä, työskentelet paljon näyttöpäätteen äärellä, kärsit niska-hartiasäryistä tai jännityspäänsäryistä, jotka voivat johtua niskan ja pään alueen heikentyneestä verenkierrosta. Ohjelma lievittää stressiä ja sopii erinomaisesti sinulle, jos purulihaksesi ovat jännittyneet, puret tai narskuttelet hampaita yhteen yöllä.


HINTA

138€, yhteensä 6 x 60min harjoitustunti

Ohjaajana Method Putkisto 3D luonnollinen kasvoklinikka -ohjaaja Satu Suominen


Tiedustelut ja ilmoittautuminen:

satu.suominen@hyvinvointiturku.fi

050 304 3804 (Satu Suominen)
Varustus tullessasi  kursseillemme:

Mukavat vaatteet, joissa on helppo liikkua. Salissa ollaan sukkasillaan, ja kaikki tarvittavat välineet, jumppamatot jne. ovat saatavilla paikan päällä.

Kaikki sivun hinnat sisältävät 10 % alv.

 

Muista hyödyntää työnantajasi antama mahdollinen liikuntaetu! Maksuvälineinä kaikilla kursseillamme käyvät myös:

 • Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum Saldo
 • E-passi
 • Tyky-kuntosetelit
 • Edenred Virikesetelit, Virikekortti
 • Eazybreak