Pilates Studio Turku - Matto -ja laitepilatesta ja kehonhuoltotunteja, lämpimästi tervetuloa!

Pilates Studio Turku on kehonhuoltoon erikoistunut harjoitussali. Tunneillamme kehität kehonhallintaa ja liikkuvuutta, vahvistat keskivartaloasi ja selkääsi ja rentoutat mielen.

Olemme pilatesohjauksen pioneereja Turussa ja toimineet alalla vuodesta 2007. Tarjoamme aina ’ajan hermoilla’ olevaa, ammattitaitoista ohjausta pienryhmissä. Tarjoamme liikuntatunteja ja ohjausta Pilatekseen, liikkuvuusharjoitteluun ja venyttelyyn, Method Putkistoon, Selän Spiraalistabilaatio -harjoitteluun, FasciaMethodiin sekä Method Putkisto 3 D Kasvoklinikkaan. Järjestämme säännöllisesti myös Mindfulness -kursseja.

Lajejamme kuvaavat: ryhdinohjaus ja ryhdikkyys -  selän vahvistaminen - rauhoittuminen, keskittyminen ja rentous - keveys, virtaavuus ja levollinen mieli. Tapamme työskennellä menee pintaa syvemmälle tunne-tunnista harjoittelulla. Kaikille tunneillamme voit keskittyä oman kehon tuntemusten kuunteluun ja sen tuntemuksen parantamiseen. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan joukkoomme!


Tutustu aloituskurssiemme ja viikkoaikataulun sisältöön


Tuntimme sopivat sinulle, joka haluat

  • vahvistaa keskivartaloa ja selkääsi
  • parantaa ryhtiäsi, notkeutta ja liikkuvuuttasi
  • päästä eroon niska- ja selkäsäryistä
  • oppia stressinhallintakeinoja ja rentoutumisentaitoja


Ammattitaitoista, yksilöllistä ohjausta - pienet ryhmät - mukava harjoitteluilmapiiri

Ryhmämme ovat pieniä, ohjaajamme opastavat ja avustavat jokaista liikkujaa aina henkilökohtaisesti. Studiomme ohjaajat ovat koulutettuja ja rekisteröityjä Method Putkisto ammattilaisia, jotka päivittävät ja ylläpitävät tietotaitoaan säännöllisesti. Tutustu ohjaajiimme

Tuntimme sopivat kaikenikäisille sekä naisille että miehille.Ammattitaitoisten ohjaajiemme huomassa saat lempeän ja turvallisen alun harjoitteluun. Opetamme perusteet rauhassa ja ammattitaidoilla. Aloituskurssimme ovat lajikohtaisesti 7-10 viikon mittaisia, joiden aikana pääset hyvin harjoitteluun kiinni ja opit oikeat suoritustekniikat.

Voit olla vasta-alkaja tai jo tottunut treenaaja, meiltä löytyy sopiva kehonhuoltotunti tai tuntiyhdistelmä joka tarpeeseen.


Sijainti keskustan tuntumassa - ilman pysäköintiongelmia

Salimme on lähellä Turun keskustaa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meille on aina helppo tulla, auton saat parkkiin kadunvarrella ilmaiseksi, ilman pysäköintiongelmia.


PILATES STUDIO TURKU, Puutarhakatu 49, 2krs. 20100 TURKU

p. 050 3043804 (Satu Suominen)

satu.suominen@hyvinvointiturku.fi