PILATES STUDIO SPIRAALI TURKU

Pilates Studio Spiraali on Turun Portsassa sijaitseva kehonhuoltoon erikoistunut harjoitussali. Tarjoamme asiakkaillemme matto- ja laitepilatesta sekä kehoa ja mieltä huoltavia liikuntatunteja. Tunneillamme kehität kehonhallintaa, vahvistat keskivartalosi syviä lihaksia ja selkää, parannat ryhtiäsi, lisäät liikkuvuutta sekä rentoutat mielen.

Olemme pilatesohjauksen pioneereja Turussa ja toimineet alalla kaksitoista vuotta.  Tarjoamme aina ajan hermoilla olevaa, laadukasta ammattitaitoista ohjausta pienryhmissä ja yksilöllisesti. Lajejamme ovat Pilates (mattopilates ja reformer laitepilates), FasciaMethod, Method Putkisto, Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka ja Spiraalistabilaatio (SPS). Järjestämme säännöllisesti myös Hoitava Hengitys ja Mindfulness -kursseja.

Kaikilla tunneillamme voit keskittyä oman kehon tuntemusten kuunteluun ja sen tuntemuksen parantamiseen.  Lajejamme kuvaavat: ryhdinohjaus ja ryhdikkyys -  selän vahvistaminen - rauhoittuminen, keskittyminen ja rentous - keveys, virtaavuus ja levollinen mieli. Tapamme työskennellä menee pintaa syvemmälle tunne-tunnista harjoittelulla.

Lämpimästi tervetuloa mukaan joukkoomme!

Tutustu aloituskurssiemme ja viikkoaikataulun sisältöön

Tuntimme sopivat sinulle, joka haluat

  • vahvistaa keskivartaloa ja selkääsi
  • parantaa ryhtiäsi, notkeutta ja liikkuvuuttasi
  • päästä eroon niska- ja selkäsäryistä
  • oppia stressinhallintakeinoja ja rentoutumisentaitoja


Ajankohtaista 

Hyvä Pilates Studio Spiraalin asiakas!

Mattotunnit ja kurssit ovat peruttu 1.6.2020 asti. Laitepilates 2-6 hengen pienryhmätunnit jatkavat toistaiseksi, seuraamme tilannetta ja tiedoitamme mahdollisista muutoksista.

Haluamme palvella teitä myös nyt haastavana aikana ja tarjota hyvän olon harrastuksia.

Method Putkisto ja pilates mattoryhmien opetus on siirtynyt verkkoon. Online -tunteja on tarjolla, varaukset studion varausjärjestelmän kautta.


UUTTA! Tarjoamme myös monipuolista videopakettia kotitreenien tueksi asiakkaillemme ja kaikille kehonhuollosta ja hallinnasta kiinnostuneille Tämä on loistava vaihtoehto sinulle, jos et pääse osallistumaan online-tuntien ajankohtina tai haluat treenata useammin kuin kerran viikossa.

Tutustu videopaketin sisältöön


UUTTA! Tilaa itsellesi pävittäinen taukojumppa! Monet ovat nyt etätyössä kotona ja ergonomia-asiat eivät aina ole samalla lailla huomioitu kuin työpäikoilla, kroppa väsyy staattisesta kuormituksesta. Haluamme auttaa sinua voimaan hyvin! Tutustu taukojumppapakettiinAmmattitaitoista, yksilöllistä ohjausta - pienet ryhmät - mukava harjoitteluilmapiiri

Ryhmämme ovat pieniä, ohjaajamme opastavat ja avustavat jokaista liikkujaa aina henkilökohtaisesti. Studiomme ohjaajat ovat koulutettuja ja rekisteröityjä ammattilaisia, jotka päivittävät ja ylläpitävät tietotaitoaan säännöllisesti. Tutustu ohjaajiimme

Tuntimme sopivat kaikenikäisille sekä naisille että miehille. Ammattitaitoisten ohjaajiemme huomassa saat lempeän ja turvallisen alun harjoitteluun. Alkeiskursseillamme opit perusteet ja oikeat suoritustekniikat rauhassa.

Voit olla vasta-alkaja tai jo tottunut treenaaja, meiltä löytyy sopiva kehonhuoltotunti tai tuntiyhdistelmä joka tarpeeseen. Kysy lisää, autamme sinua mielellämme löytämään sinun tavoitteesiin sopivan harjoitusryhmän.


Sijainti keskustan tuntumassa - ilman pysäköintiongelmia

Salimme on lähellä Turun keskustaa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meille on aina helppo tulla, auton saat parkkiin kadunvarrella ilmaiseksi, ilman pysäköintiongelmia.


PILATES STUDIO SPIRAALI TURKU, Puutarhakatu 49, 2krs. 20100 TURKU

p. 050 3043804 (Satu Suominen)

satu.suominen@hyvinvointiturku.fi